Accident cu 5 mașini implicate în Valu lui Traian. Trei persoane au fost rănite

Accident rutier cu 5 mașini în Valu lui Traian. FOTO A. O.
Accident rutier cu 5 mașini în Valu lui Traian. FOTO A. O.

Un accident rutier a avut loc în seara de 4 februarie la ieșire din Valu lui Traian către Constanța. Apelul de urgență a sosit la 112 la ora 17.03. Medicii de la Ambulanța Constanța au fost anunțați că sunt două victime conștiente.

Un echipaj de la SMURD, unul de la ambulanță și polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța s-au deplasat imediat la locul indicat. Până să ajungă echipele de salvatori, însă, alte două mașini s-au ciocnit cu cele trei implicate inițial.

În urma impactului au rezultat, în final, trei victime, toate cu vârste cuprinse între 22 și 24 ani:

  • o femeie cu contuzie de șold
  • o femeie gravidă cu dureri abdominale
  • o a treia femeie cu contuzie cervicală și hemitorace drept.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Constanța au comunicat primele informații din anchetă:

“Un bărbat de 25 de ani a condus auto nr. 3 pe DN 3, pe banda numărul 2, dinspre Murfatlar către Constanța și în dreptul imobilului cu numarul 40 din cauza nepastrarii distanței în mers a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 2, condus de o femeie de 33 de ani. În urma impactului auto nr. 2 a fost proiectat către înainte și a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 1, condus de un bărbat de 21 de ani, care a încetinit.

Din cauza nepastrarii distanței în mers auto nr. 4, condus de o femeie de 19 ani a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 3.

Din aceeasi cauza auto nr. 5 condus de o femeie de 19 ani a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 4.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarelor auto nr. 4 și 5 și a unei femei de 19 ani, pasageră în auto nr. 3 pe bancheta din spate”, au precizat polițiștii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*