Ședință ordinară a Consiliului Local Valu lui Traian, convocată pentru 21 iunie 2024

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local, care va avea loc pe 21 iunie 2024, la ora 12:30, în sala de ședințe a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi se află, printre altele, aceste puncte importante pentru comunitate:

5. Proiect de hotărâre privind transformarea unor posturi vacante din cadrul serviciului public de poliție locală Valu lui Traian.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2024, aprobat prin H.C.L. nr. 8/19.01.2024, cu modificările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea art. 10 și art. 11 din anexa nr. 1 la H.C.L. nr. 212/23.07.2019 privind reglementarea circulației autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și a utilajelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe raza U.A.T. Comuna Valu lui Traian, cu completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*