Un bărbat de 75 de ani este căutat de polițiști după ce a dispărut din Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat în vârstă de 75 de ani este căutat de polițiști după ce a dispărut de la locuința sa din Valu lui Traian.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la dispariția lui Abdulgani Erghinci, de 75 de ani, din municipiul Constanța.

Acesta a plecat, în mod voluntar, de la adresa unde locuia, respectiv în comuna Valu lui Traian, la data de 19 mai, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente sale sunt următoarele: înălţime 1,60 m, greutate de aproximativ 60 de kilograme, constituție astenică, păr grizonat, prezintă calviție frontală.

La momentul plecării, acesta purta pantaloni de  tip trening, de culoare gri, o geacă de culoare neagră și pantofi de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*