Primăria Valu lui Traian se pregătește de vremea rea. Iridex a fost contractat pentru împrăștirea materialului antiderapant

Operațiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă
Operațiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă

Iridex Group Salubrizare, firma care se ocupă de ridicarea gunoiului în comuna Valu lui Traian, a fost aleasă de Primărie pentru asigurarea circulației pe străzi atunci când va cădea zăpada.

Administrația locală a semnat, prin intermediul Gospodăriei Comunale Valu lui Traian, actele pentru serviciile de împrăștiere a materialului derapant în iarna 2020 – 2021.

Contractul în valoare de 84.500 lei a fost adjudecat prin achiziție directă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*