Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța vinde pomi fructiferi

Pomi fructiferi de vânzare la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța. FOTO Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța vinde pomi fructiferi, prețul fiind de 15 lei bucata/

Începand cu data de 2 octombrie, la sediul Stațiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură cei interesați sunt așteptați cu o gamă variată de material pomicol săditor.

Prețul este de 15 lei/bucata.

Programul este de luni- Vineri: 07.30 – 16.00 și sâmbătă 07.30 – 12.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*