Primăria Valu lui Traian, partener cu Primăria Constanța într-un proiect pentru achiziția de autobuze electrice

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian este partener cu Primăria Constanța într-un proiect pentru achiziția  de autobuze electrice.

Consilerii locali din Constanța au fost convocați în data de 19 aprilie, într-o ședință extraordinară, pentru aprobarea unor proiecte de hotărâre.

Unul dintre acestea prevede aprobarea participării în cadrul proiectului “Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a acordului de parteneriat.

Obiectivul specific al proiectului este reprezentat de achiziționarea unui număr de 22 de autobuze electrice și crearea infrastructurii de încărcare aferente, respectiv 22 de stații de încărcare lentă și 7 stații de încărcare rapidă.

Primăria Constanța este lider de proiect, iar Primăria Valu lui Traian este partener în acest proiect.

Valoarea maximă a proiectului este de aproape 60 de milioane de lei, fără TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*