Primăria Valu lui Traian solicită Primăriei Constanța revizuirea limitei de vitezei pe porțiunea de drum între Autostradă și cartierul Crețoiu, stabilită la 50 km/h

Primăria Constanța a schimbat limita de viteză spre Valu lui Traian. FOTO Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian solicită Primăriei Constanța revizuirea limitei de vitezei pe porțiunea de drum între Autostradă și cartierul Crețoiu, care a fost stabilită la 50 km/h

“Datorită numeroaselor solicitări pe care le-am avut într-un interval de timp relativ scurt, venim în ajutorul vălurenilor!

Astăzi am transmis o adresă oficială reprezentanților UAT Constanța prin care am solicitat revizuirea limitei de viteză pe bld I.C.Brătianu (porțiunea de drum cuprinsă între Autostradă și cartierul Crețoiu) care a fost stabilită conform noilor reglementări la 50 km/h” – Primăria Valu lui Traian.

Drumul European 81, care face legătura între Constanța și Valu lui Traian s-a transformat într-un bulevard. Tronsonul de la ieșire din municipiu, până la intrarea în cartierul Crețoiu avea, până acum, o viteză maximă admisă de 110 km/oră. Începând cu 12 februarie, după o decizie luată de Primăria Constanța, drumul s-a transformat în prelungirea bulevardului I. C. Brătianu, așa că viteza maximă admisă este de 50 km/oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*