Un șofer care avea suspendat dreptul de a conduce, prins pe strada Calea Dobrogei din Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Un șofer care avea suspendat dreptul de a conduce a fost prins de polițiști pe strada Calea Dobrogei din Valu lui Traian
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că pe data de 11 martie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus o autoutilitară
pe strada Calea Dobrogei, în localitatea Valu lui Traian, având supendată
exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*