Primarul Florin Mitroi mulțumește locuitorilor comunei că au respectat măsurile de protecție

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi mulțumește locuitorilor comunei că au respectat măsurile de protecție.

Primarul Mitroi a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Valu lui Traian. El a anunțat că incidența în comună este de 1,49.

“În apropierea Sărbătorilor Pascale țin să vă mulțumesc în primul rând pentru că ați respectat măsurile de protecție în tot timpul cât am fost în scenariul roșu, rămânând pe cât posibil în case. Acum avem o incidență de 1,49 și ne putem mișca liberi, să ne pregătim de sărbătoare! Paște fericit cu sănătate alături de cei dragi!”, a spus Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*