VIDEO Primarul Florin Mitroi răspunde întrebărilor adresate de vălureni și anunță data până la care toate străzile din Valu lui Traian vor fi asfaltate

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a răspuns invitației jurnalistului Adrian Boioglu de a răspunde întrebărilor adresate de locutorii din Valu lui Traian.

Printre temele abordate se numără: câinii maidanezi și crescătorii de animale, asfaltarea străzilor, realizarea unei creșe în Valu lui Traian, rețelele de gaze și canalizare din zonele cu probleme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua! Limitatoare de viteza pe strada Soarelui in zona parcului și în zona grădiniței se vor monta? Se merge cu viteza total necorespunzătoare unor zone frecventate de copii!
    Va mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*