RAJA anunță că reluarea furnizării apei se va face către abonații afectați în jurul orei 20.00

Apa este oprită. FOTO Arhivă
Apa este oprită. FOTO Arhivă

RAJA a anunțat că reluarea furnizării apei se va face către abonații afectați în jurul orei 20.00.

“Ca urmare a complexității lucrărilor executate pentru racordarea conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, suntem nevoiți să prelungim timpul de finalizare a intervenției. Ținând cont de perioada necesară umplerii și intrării în presiune a rețelei, preconizăm că reluarea furnizării apei se va face către toți abonații afectați în jurul orei 20.00. În acest timp sunt în continuare afectați consumatorii de pe străzile Valea Seacă, Mehmet Niyazi, Bisericii, Plugarilor, Negip Fazal, Canalului și Prieteniei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ” – RAJA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*