Primăria Valu lui Traian anunță că branșamentele noi la consumatori, inclusiv cămine de apometru, sunt realizate gratuit

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Primăria Valu lui Traian anunță că branșamentele noi la consumatori, inclusiv cămine de apometru, sunt realizate gratuit

“Dragi vălureni, datorita reclamațiilor unor cetățeni depuse la biroul de urbanism, s-a întocmit această informare pentru a evita neîntelegerile intervenite în dialogul cetățean-executant. Pe această cale, dorim să vă comunicăm faptul că în cadrul Proiectului de extindere și modernizare a infrastructurii de alimentare cu apă, colectoare și evacuare a apelor uzare aflat în derulare pe toată raza comunei Valu lui Traian, sunt cuprinse a se executa în mod GRATUIT branșamente noi la consumatori, inclusiv cămine de apometru. De asemenea, executantul acestor lucrări are obligația de a aduce la cotă toate locațiile unde a intervenit, prin completare cu piatră până la turnarea ultimul strat de asfalt”, a declarat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*