Locuitorii din cartierul nou din Valu lui Traian – zonele C și F – rămân fără apă, în 30 septembrie

Cartierul Zona F din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe
Cartierul Zona F din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

Locuitorii din cartierul nou din Valu lui Traian – zona F – nu vor avea apă potabilă, joi, 30 septembrie, între orele 9 – 15.

RAJA a anunțat că pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile de la nivelul Stației de Pompare Valu lui Traian,  întrerupe furnizarea apei, joi, 30 septembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul nou – zonele C și F.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*