Ședință de Consiliu la Valu lui Traian. Aleșii locali, convocați pe 25 septembrie 2019

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consiliul Local Valu lui Traian a fost convocat pentru data de 25 septembrie, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi sunt nu mai puțin de 21 proiecte. Două dintre acestea sunt inițiate de consilierul local Mariana Moroianu și restul de primarul Florin Mitroi.

Iata lista celor mai importante proiecte care vor fi supuse dezbaterii aleșilor locali:

10. Proiect de hotărâre privind reorganizarea Serviciului Voluntar pentru situații de urgență al comunei Valu lui Traian.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local a cheltuielilor pentru delegația ce va reprezenta comuna Valu lui Traian la Bruxelles, în vederea participării la evenimentul “Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor” ce va avea loc în perioada 7 – 10 octombrie 2019.
17. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei privind aprobarea Regulamentului de circulație a microbuzelor școlare.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Rectificării Bugetului Local pe anul 2019.
21. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului comunei Valu lui Traian, precum și pentru serviciile publice locale din subordinea Consiliului Local.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*