Succes pentru primarul Florin Mitroi! Proiectul drumul de centură de la Valu lui Traian, în valoare de 27,3 milioane lei, a primit finanțare

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Echipa de la Primăria Valu lui Traian, condusă de primarul Florin Mitroi, a primit marți, 17 septembrie o veste mult așteptată. Comisia Națională de Strategie și Prognoză a decis aprobarea finanțării unui proiect important pentru Valu lui Traian. Drumul de Centură Sud a primit sumele necesare construirii.

Construirea drumului de centură pentru Valu lui Traian reprezintă un proiect de suflet pentru primarul Florin Mitroi.

“Este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult. Este cel mai mare proiect al localității – peste 270 miliarde lei vechi. El leagă toate cele 3 cartiere noi din comună, de la Valea Seacă până la triajul CFR și va ajuta foarte mult la degrevarea traficului greu din zonă, dar și cu circulația aglomerată de pe Drumul Național”, a declarat primarul Florin Mitroi pentru Valureni.ro.

Drumul de centură sud se află acum în stadiul de licitație. Procedura ar putea dura o lună, timp în care companiile interesate pot depune ofertele. Odată cu trecerea perioadei legale de contestații, va începe construcția noii șosele.

Traseul ales de Primăria Valu lui Traian pornește de la capătul străzii Eminescu din Valea Seacă, trece prin zona Afumați, apoi traversează zona industrială și ajunge în spatele stadionului. De acolo merge către lizieră, coboară pe lângă pădure, iese la triajul CFR, traversează linia ferată și ajunge la Drumul Național într-un sens giratoriu de lângă Stațiunea de Cercetări Pomicole Valu lui Traian.

Valorea totală a proiectului este de 27.332.776 lei și banii vin din Fondul de Dezvoltare și Investiții al Guvernului României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*