Ședință extraordinară a Consiliului local Valu lui Traian, în data de 12 mai

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc în data de 12 mai, de la ora 10.00.

Primarul comunei Valu lui Traian,  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  de îndată  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 12 mai, de la ora 12.00.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian pentru efectuarea procedurilor legale pentru realizarea proiectului „ Extindere infrastructura TIC în comuna Valu lui Traian, judetul Constanța” prin “Planul National de Redresare și Reziliență, Componenta C10- Fondul local, I.1 –Mobilitate urbană durabilă- I.1.2-Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)”, aprobare a notei de fundamentare a investiției și a cheltuielilor legate de proiect.
  2. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian pentru efectuarea procedurilor legale pentru realizarea proiectului:  “Actualizare PUG Comuna Valu lui Traian, judetul Constanța” prin “Planul National de Redresare si Rezilienta Componenta C10- Fondul local,  I.4 – Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană”, aprobare a notei de fundamentare a investiției și  a cheltuielilor legate de proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*