Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian. Pe ordinea de zi, un proiect privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public 

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc vineri, 12 august, iar pe ordinea de zi se află un proiect legat de creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 12.08.2022,  ora 12.00. Ședința va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind participarea Comunei Valu lui Traian la “Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” și aprobarea Devizului General al obiectivului de investiții:  „Cresterea eficientei energetice a infrastructurii de iluminat public în Comuna Valu lui Traian, judetul Constanta”
  2. Proiect de hotărâre pentru completarea   inventarului  bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr. 9/14.01.2022, cu modificările și  completările  ulterioare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*