Primăria Valu lui Traian a anunțat că a fost interzisă depozitarea deșeurilor pe raza comunei

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valul lui Traian a anunțat că de la 1 august a fost interzisă depozitarea deșeurilor pe raza comunei.

Persoanele care vor fi surprinse aruncând deșeuri riscă sancțiuni cuprinse între 1.000 și 2.500 de lei.

“Se interzice persoanelor juridice și persoanelor fizice să depoziteze deșeuri de orice fel pe raza comunei Valu lui Traian. Persoanele surprinse de către agenții Serviciului Poliției Locale ori de către sistemul de supraveghere video în funcțiune, că depozitează deșeuri de orice fel, vor fi sancționat cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*