VIDEO Strada Caișilor din Valu lui Traian, blocată de mai multe persoane cu ocazia unei eveniment privat

Strada Caișilor a fost blocată

Strada Caișilor din Valu lui Traian a fost blocată, miercuri, 27 iulie, de mai multe persoane, cu ocazia unui eveniment privat. Strada a fost eliberată la intervenția polițiștilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Andreea Iliescu, a declarat că

astăzi, în jurul orei 13.45, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că strada Caișilor din localitatea Valu lui Traian este blocată, cu intenție, de către mai multe persoane, cu ocazia desfășurării unui eveniment privat.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar pe strada menționată au fost montate 2 corturi din schelet metalic, precum și mai multe mese. În urma intervenției polițiștilor, obiectele au fost strânse, iar strada a fost eliberată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, a afirmat Andreea Iliescu.

Prin fapta respectivă a fost încălcat articolul 339 din Codul Penal care se referă la împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

“(1) Instalarea de mijloace de semnalizare rutieră sau modificarea poziţiilor acestora, fără autorizaţie eliberată de autorităţile competente, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic ori să îngreuneze circulaţia pe drumul public se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

(3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”, se arată în Codul Penal.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*