Șofer beat și cu dreptul suspendat de a conduce autovehicule, prins de polițiști pe strada Împăratul Traian din Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Un șofer beat și care are dreptul suspendat de a conduce autovehicule a fost prins de polițiști pe strada Împăratul Traian din Valu lui Traian.

La data de 30 martie, în jurul orei 1.40, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Împăratul Traian din comuna Valu lui Traian, în timp ce avea anulat dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*