Un șofer băut și fără permis a provocat un accident rutier în Valu lui Traian. El a lovit trei mașini parcate și s-a oprit într-o țeavă de gaze

Mașină de Poliție

Un șofer băut și fără permis a provocat un accident rutier, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (rezultat 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către Constanța. La un moment dat, el a intrat în coliziune cu trei autoturisme staționate pe prima bandă, după care a ricoșat într-o țeavă de gaze.

În urma impactului șoferul a fost rănit ușor. Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*