Șofer prins cu o viteză de 161 km/h în Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Un șofer a fost prins de polițiști având o viteză de 161 km/h în localitatea Valu lui Traian.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune, pe DN 3 și pe bulevardul I.C. Brătianu, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.

În cadrul acestei acțiuni, oamenii legii au depistat un bărbat de 32 de ani, din orașul Murfatlar, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, având viteza de 161 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*