Masca de protecție este obligatorie în două zone din Valu lui Traian, după ora 18

Masca de protecție. FOTO Pixabay

Masca de protecție este obligatorie în două zone din Valu lui Traian, între orele 18-24

Astfel este vorba de parcul de pe strada Hasancei și cel de pe strada Deltei, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că în zonele aglomerate din județul Constanța este obligatorie purtarea măștii, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toate persoanele care au împlinit 5 ani, în intervalul orar 18-24.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*