Sistem de iluminat modern, economic și ecologic pe străzile din Valu lui Traian

Iluminat public în Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Anul acesta au fost înlocuite în localitatea noastră un număr de 724 de aparate de iluminat LED pentru 37 străzi, realizându-se astfel o economie la consumul de energie electrică de aproximativ 55% și o diminuare semnificativă a emisiilor de CO2.

Investiția a fost finanțată prin programul Administrației Fondului de Mediu, valoarea totală a acesteia fiind de peste 1 milion de lei.

Printre străzile pe care au fost montate noile aparate de iluminat se numără Calea Dobrogei, Valea Seacă, Transilvaniei, Sfinții Constantin și Elena, Cantonului, Plugarilor, Omurcea, Școlii, Dimitrie Cantemir, prelungirea Hasancea, Mihai Viteazu, Teiului, Complexului, Pădurii, Oltului și Zona Primăriei.

Pe parcursul anului viitor se va continua implementarea proiectului, cu înlocuirea a încă 875 corpuri de iluminat pe străzile din localitate, valoarea totală a investiției fiind de această dată de 2,4 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*