Startul tehnic al Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră va fi dat din Valu lui Traian. Mihnea Harasim va participa la competiție

Mihnea Harasim. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat că Startul tehnic al Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră va fi dat din comună, iar Mihnea Harasim va participa la competiție.

“Mihnea Harasim, vălureanul nostru ambițios, va participa alături de alți sportivi la cea de-a treia ediție a Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră. Concurenții provin din echipe naționale de top din România, dar și din străinătate. Evenimentul va avea loc pe data de 13 și 14 mai, iar tura lungă a acestei competiții, care se va desfășura sâmbăta aceasta, va avea startul tehnic din localitatea Valu lui Traian”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*