Un adolescent din Valu lui Traian a câștigat Campionatul Național de Șosea

Ciclistul Mihnea Harasim. FOTO Primăria Valu lui Traian

Un adolescent din Valu lui Traian a câștigat Campionatul Național de Șosea, proba sa preferată fiind cea de contratimp.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că pentru Mihnea Harasim ciclismul a reprezentat o pasiune încă de când era copil.

“Îl mai țineți minte pe tânărul pasionat de biciclete? De la o simplă pasiune, Mihnea Harasim, a reușit la doar 17 ani să transforme această pasiune în performanță. Haideți să-l cunoaștem pe tânărul vălurean mai bine! În prezent are 17 ani și încă din copilărie ciclismul este o pasiune pentru el, iar în 2018 a fost cooptat în echipa belgiană “CANNIBAL CYCLING TEAM” – un proiect care selectează tinerii cicliști din întreaga europă. Proba lui preferată și la care dorește să cucerească cât mai multe premii este – proba contratimp. Devotamentul, munca, pasiunea și ambiția tânărului vălurean au fost răsplătite în aceasta vară, Mihnea reușind Dubla la Campionatul Național de Șosea. Felicitări Mihnea. 

Ne bucurăm să avem printre noi un tânăr talentat, muncitor, ambițios care aduce bucurie în sportul românesc și Mihnea trebuie să știe ca în vălureni va găsi mereu un sprijin!

Mihnea, suntem mândri de tine și îți dorim mult succes în continuare!”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*