Târgul de Toamnă al Producătorilor, organizat în Valu lui Traian, între 24 – 26 septembrie

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Târgul de Toamnă al Producătorilor va fi organizat în comuna Valu lui Traian la sfârșitul acestei săptămâni.

Astfel, Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni organizează pentru producători și în scop caritabil Târgul de Toamnă al Producătorilor în parteneriat cu Primăria Valu lui Traian. Evenimentul are loc la Piața agro-alimentară Valu lui Traian, în zilele de 24, 25 și 26 septembrie.

Locuitorii comunei sunt așteptați la acest târg de toamnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*