Trei indivizi care au dat o spargere la o fermă din Valu lui Traian, reținuți de “mascații” de la IPJ Constanța

Cartușe din arsenalul tâlharilor. FOTO IPJ Constanța
Cartușe din arsenalul tâlharilor. FOTO IPJ Constanța

Un grup de tâlhari din Constanța au picat în plasa poliției după ce au atacat o fermă din Valu lui Traian. Polițiștii constănțeni au făcut nouă percheziții domiciliare și au reușit să-i prindă pe indivizi. Ei sunt cercetați acum pentru comiterea unor infracțiuni de tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

În noaptea de 2 spre 3 octombrie, în jurul orei 02:30, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, toți din municipiul Constanța, ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul unei ferme de la marginea localității Valu lui Traian. Ei i-au bătut pe paznici și ar fi sustras o bovină, mai multe caprine, un laptop și mai multe telefoane mobile. Prejudiciul total este de 15.000 lei.

Totodată, în urma perchezițiilor, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, au identificat un DVR, două generatoare electrice, mai multe telefoane mobile, laptopuri, tablete, scule electrice, două baionete, două foarfece tip gură de lup, 25 de cartușe (model 7,62 mm), alte obiecte contondente, precum și 37.450 de euro și 2300 de lei, bunuri susceptibile a fi fost obținute prin comiterea unor alte tâlhării.

Pe 11 decembrie au avut loc 9 percheziții domiciliare la persoanele bănuite de comiterea faptelor, sub coordonarea polițiștilor de la Secția 1 Rurală.

Polițiștii constănțeni au reținut trei tineri, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Constanța. Pe 12 decembrie, aceștia urmează să fie prezentați magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

În activitate au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, Poliției orașului Ovidiu, Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Al patrulea tâlhar este cătat și în acest moment de anchetatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*