Încep înscrierile la Școala nr. 1 din Valu lui Traian. Ce trebuie să conțină dosarul pentru fiecare copil

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian demarează procesul de înscriere pentru clasa pregătitoare în anul școlar 2019 / 2020.

Înscririle se fac în perioada 4 – 22 martie 2019, de luni până vineri, în intervalul 8.00 – 18.00. Doritorii pot obține informații la telefon 0241.231.017.

Iată lista actelor necesare pentru înscrierea unui elev în clasa pregătitoare sunt:

  • Copie Certificat de naștere pentru viitorul elev
  • Copii ale cărților de identitate ale părinților sau tutorelui legal
  • Copie Hotărâre Judecătorească de încredințare / tutelă, acolo unde este cazul.
  • Evaluare Psihosomatică – pentru copiii care împlinesc 6 ani după 1 septembrie 2013.

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian are 100 locuri disponibile pentru anul școlar următor. Circumscripția școlară este delimitată de la strada Crețoiu și până la sediul S.C. Andra Internațional S.R.L. Numele străzilor se pot găsi pe site-ul școlii scoala1valu.ro și la avizierul școlii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*