Circulația rutieră, închisă în data de 15 noiembrie, între orele 09 – 16, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe Strada Împărat Traian

Bariera de la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Bariera de la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Circulația rutieră va fi închisă în data de 15 noiembrie, între orele 09 – 16, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe Strada Împărat Traian pentru realizarea unor lucrări.

Datorită unor probleme tehnice survenite la starea trecerii la nivel cu calea ferată pe linia 800, fir I, Km 213+000 între stațiile Basarabi – Valu lui Traian și Strada Împărat Traian, se impune executarea de lucrări urgente de buraj mecanizat și montare/demontare dale la această trecere de nivel cu calea ferată.

În acest sens este necesară închiderea circulației rutiere, pe ambele sensuri de circulație auto de pe Strada Împărat Traian, Valu lui Traian, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, timp cinci ore, între orele 09 – 16, pentru data de 15.11.2022.

Devierea circulației rutiere din strada București spre DN 3 și dinspre DN 3 spre strada București se poate efectua prin pasajul rutier strada Haltei, km 210-976.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*