Școala numărul 1 Valu lui Traian a implementat proiectul Promit

Școala numărul 1 Valu lui Traian a implementat proiectul Promit. FOTO Școala numărul 1 Valu lui Traian

Proiectul Promit, finanțat de Active Citizen Fund și organizat în colaborare cu Mare Nostrum,  a ajuns la final. La Festivalul Comunităților, fiecare școală participantă a avut ocazia să își prezinte proiectul. Școala numărul 1 Valu lui Traian s-a remarcat fiind prima școală care a implementat proiectul și singura  care a desfășurat două acțiuni în cadrul proiectului. Felicitări celor 17 elevi care s-au implicat activ în acest proiect. Datorită muncii lor, s-au putut amenaja  în școala noastră suporturi pentru 30 de biciclete. Acest proiect a fost primul pas în implicarea tinerilor în problemele comunității din care fac parte deoarece alte proiecte frumoase îi așteaptă.

Impresiile  elevei Ciobotaru Teodora,  la final de proiect: ”Pe umerii noștri s-a aflat o responsabilitate enormă, care ne-a dat fiori, dar aceștia ne-au făcut să muncim mai mult pentru țelul nostru. Suntem recunoscători că am învățat multe lucruri noi în cadrul proiectului. Suntem mândri că noi, pe atunci elevi de clasa a VII-a, am reușit să mobilizăm copii și adulți în proiect.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*