Bărbat condamnat la închisoare pentru furt calificat, prins de polițiștii din Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat condamnat la aproape doi ani de închisoare pentru furt calificat de către Judecătoria Botoșani a fost prins în Valu lui Traian.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia Judecătoria Botoșani a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 11 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat .

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*