Un bărbat din Valu lui Traian a spart o casă din județul Tulcea de unde a furat 8.000 de lei. El a fost arestat preventiv

Suspectul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Suspectul a fost retinut. FOTO diegoattorney

Un bărbat din Valu lui Traian a spart o casă din județul Tulcea de unde a furat 8.000 de lei, el fiind arestat preventiv.

Polițiștii tulceni au fost sesizați în data de 15 februarie, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință situată pe strada Libertății din comuna Horia, județul Tulcea, de unde ar fi sustras suma de 8000 de lei.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, efectuând cercetările caracteristice infracțiunii de furt.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valu lui Traian, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*