Șofer drogat, depistat de polițiști în Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Un șofer drogat a fost depistat de polițiștii din Valu lui Traian.

La data de 18 decembrie, în jurul orei 20:20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Constanța, au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Haltei din comuna Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența unor substanțe.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța THC.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*