Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu mașina într-un șanț din Valu lui Traian

Accident la Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu mașina într-un șanț în Valu lui Traian.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2  iunie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Floarea Soarelui din comuna Valu lui Traian, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției și ar fi intrat cu autoturismul în șanț.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

La scurt timp după aceea, șoferul a fost identificat în apropiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*