Investiție importantă în Valu lui Traian. Primăria a anunțat construirea unui complex sportiv modern în zona fostului stadion din comună

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Un complex sportiv modern va fi ridicat, cu finanțare nerambursabilă, în zona fostului stadion din comuna Valu lui Traian.

Primăria Valu lui Traian a anunțat marți, 13 iulie, că a fost primit avizul favorabil pentru construirea noului complex sportiv în comună.

„În perioada următoare așteptam ordinul de ministru pentru demararea procedurilor de licitație. Acesta se va realiza în zona fostului stadion, cu finanțare nerambursabilă, valoarea proiectului fiind de 25.908.615,40 lei”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Suprafața totală a complexului va fi de 2.591 metri pătrați și va cuprinde un teren de tenis de câmp, un teren handbal/ fotbal, o sală de dans și o sală de pictură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*