Curentul electric va fi oprit pe mai multe străzi din Valu lui Traian, în data de 23 februarie

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că în data de 23 februarie, curentul electric va fi oprit pe mai multe străzi din comună.

“Joi, 23 februarie 2023, vor avea loc întreruperi partiale de energie electrică, în intervalul 08:30 – 16:30, pe străzile: Mihai Eminescu (tronsonul delimitat de strazile Zorilor și Dreptății), A. I. Cuza (tronsonul spre Constanța), Muresului, Dunării și Vlasca”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*