VIDEO Primarul Florin Mitroi prezintă stadiul proiectelor din Valu lui Traian

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi prezintă stadiul proiectelor din Valu lui Traian, într-un dialog cu jurnalistul Adrian Boioglu.

Florin Mitroi a vorbit despre proiectele din cartierul Zona F: biserica, capela mortuară, cimitir și parc, despre problema câinilor maidanezi și a lucrărilor care întârzie în cartiere precum Crețoiu sau Afumați din cauza RAJA.

De asemenea, primarul din Valu lui Traian a povestit și despre proiectul de înființare a unei stații de încărcare pentru mașinile electrice și posibilitatea de taxe mai mici sau zero pentru deținătorii de astfel de mașini.

Alte subiecte abordate de Florin Mitroi au fost campania de vaccinare și problemele cu întreruperile de curent de la ENEL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. EXCLUSIV Dispută între Enel și Florin Mitroi pe tema iluminatului public din Zona F. Primarul din Valu lui Traian reclamă procedurile defectuoase ale Enel – Valureni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*