Accident mortal pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un pom

Accident mortal între Constanța și Valu lui Traian. FOTO Isu Dobrogea

Un bărbat și-a pierdut viața duminică seara, după ce a intrat cu mașina într-un pom, accidentul având loc pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 29 de ani a condus duminică seara un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanța și, ajungând la km. 252+800 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o ambulanță terapie intensiva mobila Smurd c. Echipele ISU Dobrogea au găsit un bărbat încarcerat, l-au scos din autoturism, dar acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar medicii au declarat decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*