Ședința Consiliului Local Valu lui Traian din luna octombrie 2019 aduce 20 puncte pe ordinea de zi

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați pe 24 octombrie, începând cu ora 12.00, la ședința lunii octombrie 2019. Pe ordinea de zi au intrat 20 proiecte, toate semnate de primarul Florin Mitroi.

Iată cele mai importante dintre acestea:

3. Proiect de hotarare privind aprobarea finanţării din bugetul local a cheltuielilor ce se vor efectua cu achiziționarea de lemne pentru încălzirea în sezonul rece 2019-2020 a Modulului de Fete ”Casa Chara” din comuna Valu lui Traian – din cadrul Fundației Project Romanian Rescue.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea încheierii unor acorduri de parteneriat cu Grădiniţa cu program prelungit nr.1 Valu lui Traian, în vederea implementării proiectelor educaţionale: „Culoare şi candoare în zâmbet de copil” şi „Stop accidentelor rutiere! Viaţa are prioritate!”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului bursei de ajutor social ce se va acorda în cursul anului şcolar 2019-2020, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat cu Şcoala Gimnazială .1 Valu lui Traian, în vederea implementării proiectelor educaţionale: Festivalul „Copilăria pe portativ” şi proiectul de educaţie rutieră „Cunosc regulile de circulaţie, deci exist!”

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Planului Urbanistic de Detaliu (P.U.D.) al zonei industriale, comuna Valu lui Traian, cu modificările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitatie, a suprafeţei de 200 m.p. de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, situat pe str.Amurgului.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a lotului nr.7, în suprafaţă de 3.010 m.p., zona microferme, teren ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică suprafeţei de 1.000 m.p., zona industrială, teren ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului bursei de merit ce se va acorda în cursul anului şcolar 2019-2020, precum şi a numărului total de burse de merit ce se vor acorda în semestrul I, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării cu titlu gratuit a unor spaţii pentru organizarea unui Concurs de talente – „Omul de zăpadă”, în zilele de 14 şi 15 decembrie 2019.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2019, aprobat prin H.C.L. nr.121/15.04.2019, cu modificările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*