A fost redeschis Centrul de Vaccinare din Valu lui Traian

Centrul de Vaccinare Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul de Vaccinare Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că a fost redeschis Centrul de Vaccinare din comună, dar acesta va funcționa doar sâmbătă.

“S-a redeschis “Centrul de Vaccinare Valu Lui Traian”, acesta va funcționa momentan doar sâmbătă. Cei care doresc să se vaccineze sunt așteptați la centru fără programare”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*