Amenzi de 6500 de lei, aplicate de polițiștii rutieri în comuna Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Amenzi de 6500 de lei au fost aplicate de polițiștii rutier în comuna Valu lui Traian în urma unei acțiuni recente.

Primăria Valu lui Traian a transmis că siguranța cetățenilor este pe primul loc și va mai face solicitări către Poliția Rutieră pentru alocarea de radare și echipe mobile în comună.

“Siguranța dumneavoastră este pe primul loc pentru noi. Facem în mod continuu solicitări către IPJ – Serviciul Rutier pentru alocarea de radare și echipe mobile în comună. Ultima acțiune de acest gen a fost desfășurată săptămâna trecută și are ca rezultat aplicarea a 34 de sancțiuni, amenzi în valoare de 6500 lei și 60 puncte penalizare și ridicarea a 3 permise și 5 certificate de înmatriculare. Astfel de acțiuni vor continua, avem însă rugămintea ca și dumneavoastră, cetățenii, să nu încercați zădărnicirea lor prin anunțuri făcute pe rețelele de socializare. Dincolo de aspectul legal, considerăm că suntem cu toții de aceeași parte a barierei și ne dorim siguranță pe străzi”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*