Bărbat căutat în Italia pentru proxenetism, prins în Valu lui Traian

Suspectul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Suspectul a fost retinut. FOTO diegoattorney

Polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat, în Valu lui Traian, un bărbat care era urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei. Schimbul de date și informații a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în localitatea Valu lui Traian un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene. Bărbatul fusese dat în urmărire internațională, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei. Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de vineri, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile italiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*