FOTO Mobilizare exemplară pentru Târgul de Toamnă organizat de Grădinița nr. 1 Valu lui Traian. Peste 8400 lei au fost strânși în urma bunurilor vândute de părinți și educatori

Târgul de Toamnă, ediția III-a, Valu lui Traian
Târgul de Toamnă, ediția III-a, Valu lui Traian

Grădinița cu Program Prelungit  nr. 1 din Valu lui Traian a bifat un nou succes la Târgul de Toamnă. Produsele realizate de părinți și vândute apoi alături de educatori au adus venituri de peste 8400 lei în mai puțin de o oră. O mare parte dintre aceste sume strânse vor fi donate pentru o cauză nobilă.

Târgul de Toamnă de la Valu lui Traian este o manifestare care a ajuns la ediția a III-a. Pe 21 noiembrie, Căminul Cultural a devenit gazdă pentru un regal culinar. Părinții și bunicii, ajutați de cei mici, au muncit din greu pentru a realiza o sumedenie de bunătăți.

Pe mesele de la Târg au ajuns în acest fel produse de panificație și patiserie tradiționale românești sau turco-tătare. Sortimenele de gem, dulceață, compot, murături, prăjituri și conserve pentru iarnă au fost prezentate cumpărătorilor. Bunătățile nu au rezistat prea mult, așa că vânzătorii de ocazie au strâns peste 8400 lei într-un timp record.

“Țin să mulțumim tuturor părinților care s-au implicat și sperăm să ducem această acțiune pentru cât mai mulți ani. Nu am decis încă unde vor merge bănuții pentru că această decizie va fi luată de comitetul de părinți. Știm însă că o parte din acești bani vor fi folosiți pentru petrecerea celor mici de la Grădinița nr. 1, care va avea loc pe 1 iunie. Vom avea atunci un spectacol de teatru sau magie, tort, sucuri și baloane pentru amuzamentul copiilor”, a declarat – pentru Vălureni.ro –  Ionela Constantin, educator la grădinița cu program prelungit nr. 1 din Valu lui Traian. 

La evenimentul de la Căminul Cultural au participat 10 grupe de copii de la toate sediile Grădiniței. Manifestarea a avut loc cu sprijinul Primăriei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*