VIDEO Proiectul “Primarul vine la tine la masă”, la debut. Florin Mitroi răspunde întrebărilor jurnalistului Adrian Boioglu

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a acceptat provocarea lansată de publicația Vălureni și a început vizitele la casele localnicilor din Valu lui Traian. O idee simplă care aduce administrația locală mai aproape de oameni.

Aproape 60 de vălureni s-au înscris deja în acest program. Oamenii care și-au lăsat datele de contact au intrat în tragerea la sorți și câștigătorii vor fi sunați de reprezentanții Primăriei pentru programarea vizitei. Totul depinde însă de evoluția pandemiei de coronavirus.

Prima astfel de vizită a fost acasă la jurnalistul Adrian Boioglu. Mitroi a răspuns întrebărilor adresate pe teme de infrastuctură, educație, parcuri și spații verzi. În plus, primarul nu a ezitat să satisfacă și curiozitatea celor mai mici membri ai familiei Boioglu care au vrut să știe mai multe detalii despre proiectul noului parc din Zona C, dar și ce face primarul în timpul liber.

Urmăriți interviul realizat de jurnalistul Adrian Boioglu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*