Bărbat de 65 de ani din Valu lui Traian, găsit mort într-un canal de colectare a apei la ieșirea din comună spre Constanța

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Un bărbat de 65 de ani din Valu lui Traian a fost găsit mort pe data de 5 aprilie într-un canal de colectare a apei la ieșirea din comună spre Constanța.

Autoritățile au fost anunțate de faptul că o persoană se află într-un canal de colectare a apei la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța. La fața locului s-au deplasat o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța și o ambulanță a Serviciului Județean. Bărbatul respectiv a fost scos de către pompieri, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Polițiștii au stabilit că victima este un bărbat de 65 de ani din Valu lui Traian. Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență.

Anchetatorii continuă investigațiile pentru a stabili cum și-a pierdut viața bărbatul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*