Locuitorii din Valu lui Traian au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii RAJA

Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Locuitorii din Valu lui Traian au rămas fără apă potabilă, vineri, 10 februarie, din cauza unei avarii RAJA.

Echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, vineri, 10 februarie, de la ora 9.20 urmând ca aceasta să fie reluată la ora 15.00.

Apa a fost oprită pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzii Poiana cu Calea Dobrogei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*