EXCLUSIV FOTO Mai multe străzi din Valu lui Traian sunt acum pe Google Street View. Cartierele Zona C si Zona F au fost fotografiate de mașinile Google în luna mai 2023

Mașina Google Street View. FOTO Google
Mașina Google Street View. FOTO Google

Actualizare inedită pentru Google Maps în Valu lui Traian. Aplicația oferită de gigantul american Google a fost adusă “la zi”. Mai multe străzi din cartierele Zona C, Zona F, Valea Seacă, dar și Calea Dobrogei au apărut acum cu imagini de la nivelul solului, captate de camerele speciale montate pe mașinile Google.

Șoferii Google au trecut prin Valu lui Traian la începutul lunii mai 2023. Imaginile au fost ulterior procesate și acum pot fi găsite online pe maps.google.com.

Cartierul Zona C, cuprins în perimetrul format din străzile: Eliberării, Techirghiol și Valea lui Pavel a fost fotografiat de mașinile Google în întregime.

În Zona F, apar și noile instituții de învățământ, acum în construcție: noua școală și noua grădiniță. Totodată, la intrarea în localitate dinspre Constanța apare noul sens giratoriu.

Camerele Google au surprins și lucrările realizate pe Calea Dobrogei și utilajele care săpau astfaltul, dar și Piața din Valu lui Traian. școlile și bisericile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*