Carantina în comuna Valu lui Traian va fi prelungită cu încă 14 zile

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Carantina în comuna Valu lui Traian va fi prelungit cu încă 14 zile, începând de sâmbătă seara.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat sâmbătă propunerea de prelungire a carantinei în comuna Valu lui Traian cu 14 zile, începând din data de 5 decembrie, ora 20. Decizia urmează să fie luată de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Valu lui Traian a intrat în carantină pe data de 21 noiembrie, de la ora 20. În prezent, rata incidenței în comună este de 7,67, iar 132 de persoane sunt confirmate cu Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*