Prezență de aproape 40% în Valu lui Traian la alegerile parlamentare

Secție de Votare din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Secție de Votare din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Prezența la vot în comuna Valu lui Traian la alegerile parlamentare a fost de aproape 40% situându-se peste media națională și județeană.

Astfel, în comuna Valu lui Traian au votat 5.237 de alegători, reprezentând 39,16% din numărul de alegători. În Valu lui Traian pe listele permanente sunt înscriși 13.370 de alegători, iar dintre aceștia au votat 4.681. Au mai fost 357 de persoane care au votat pe liste suplimentare și încă 199 care au solicitat urna mobilă.

În Valu lui Traian au votat 2.713 de bărbați și 2.524 de femei. Cei mai mulți alegători au fost în categorie de vârstă 45-64 de ani – aproape 2.000, după care au fost cei din categoria 35-44 de ani – aproape 1.200. Cei mai puțini alegători au fost cei din categoria de vârstă 18-24 de ani – 440.

Prezența la vot la nivel național a fost de 31,84%, iar în județul Constanța de  31,60%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*